Bug #4215

20161112 Build appears to not display settings.

Added by Michael Lehman 10 months ago. Updated 10 months ago.

Status:In Progress Start date:11/12/2016
Priority:Normal Due date:
Assignee:Jim Unroe % Done:

100%

Category:-
Target version:0.5.0
Chirp Version:daily Platform:All
Model affected:UV-5X3

Description

Noticed that 20161112 build did not display settings; subsequently checked 20161102 build which does not exhibit issue with same file. File was downloaded from UV-5X3 2016-11-12

Screen Shot 2016-11-12 at 1.00.11 AM.png (169.7 kB) Michael Lehman, 11/12/2016 01:09 am

Screen Shot 2016-11-12 at 1.00.11 AM.png (169.7 kB) Michael Lehman, 11/12/2016 01:09 am

BTECH_UV-5X3_20161112_2.img (8 kB) Michael Lehman, 11/12/2016 01:09 am

Associated revisions

Revision 2808:dbf1814476cd
Added by Jim Unroe 10 months ago

[UV-5X3] Fix for Out-of-Range Values

The UV-5X3 apparently ships from the factory with invalid values for
the Group Code and Space Code settings. This patch intercepts
these invalid settings and changes them to the same default values
that the OEM software sets them to.

Related to #4215

History

Updated by Jim Unroe 10 months ago

  • Status changed from New to In Progress
  • Assignee set to Jim Unroe
  • Platform changed from MacOS to All

Apparently the radio from the factory does not have a valid value for this setting. I will be submitting a patch soon.

Jim KC9HI

Updated by Jim Unroe 10 months ago

  • Target version set to 0.5.0
  • % Done changed from 0 to 100

A patch has been submitted that deals with the out-of-range values. In the mean time use the previous daily build for the UV-5X3.

Jim KC9HI

Also available in: Atom PDF