Bug #8711

WOW - The "to Radio" for my BAOFENG BF-F8HP will not upload correctly

Added by David Kimball about 1 month ago. Updated about 1 month ago.

Status:Closed Start date:01/20/2021
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:-
Chirp Version:daily Platform:Windows
Model affected:Baofeng BF-F8HP

Description

I have not used chirp for several months now, so I downloaded the latest build an tried to upload the attached frequencies to my F8-HP.

Chirp connected to my radio and sent the image to the radio with no communications problems.

BUT when I look at my radio - the name field was OK. but ALL of the radio frequencies were set to 155.385.

All entries from position 1 to my last position 18 all were set to 155.385.

Chirp was working at one time, months ago, when I initially set up this radio.

my chirp.jpg - my chirp file. (199.3 kB) David Kimball, 01/20/2021 05:24 pm

IMG_20210120_192621642.jpg (3 MB) David Kimball, 01/20/2021 05:32 pm

IMG_20210120_192643444.jpg (3 MB) David Kimball, 01/20/2021 05:32 pm

IMG_20210120_192659008.jpg (3.4 MB) David Kimball, 01/20/2021 05:32 pm

History

Updated by Bernhard Hailer about 1 month ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Model affected changed from BAOFENG BF-8HP to Baofeng BF-F8HP

Could you please provide a debug log as described in the Wiki: "How To Report Issues"? Thanks!

Updated by David Kimball about 1 month ago

its OPERATOR ERROR :-)

Updated by Bernhard Hailer about 1 month ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Thanks for the feedback!

Also available in: Atom PDF