Bug #3005

Doesn't load the Chirp with Puxing-777

Added by Pál Gyivicsán about 5 years ago. Updated 8 months ago.

Status:Closed Start date:11/16/2015
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:chirp-daily
Chirp Version:daily Platform:Windows
Model affected:Puxing PX-777

Description

Hi there,

I've a problem.
The Chirp when a would like download from radio this is not load. There is happening nothing.
In my MS account hasn't got special chars... like as Ö,Á,É ..etc... It includes only simple charaters...
And i proggrammed my Baofeng before this...

I upload my debug.log dile. Pls help me.

If i read as well, the firmware isn't supported by CHIRP?
Somebody is programming before me..
(The radio isn't mine, i've got my friends to programming for his)

Pls help me ASAP!

Thanks a lot.

Regards,
Pali

debug.log (12.4 kB) Pál Gyivicsán, 11/16/2015 11:48 am

History

Updated by Bernhard Hailer 9 months ago

  • Status changed from New to Feedback
  • Priority changed from High to Normal
  • Target version set to chirp-daily

This model is supported for a while already.
Have you tried with a recent version since you submitted this?
If you haven't, and if you're still having this issue, please refer to the Wiki How To Report Issues and provide a debug log (the one you provided is from an old version of Chirp and doesn't tell us enough). Thanks!

Updated by Bernhard Hailer 8 months ago

  • Status changed from Feedback to Closed

No more feedback by submitter.

Also available in: Atom PDF

prevent spam