Project

General

Profile

Actions

Bug #38

closed

TM-D700A

Added by David Williams about 11 years ago. Updated almost 11 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
-
Target version:
Start date:
12/11/2011
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
Chirp Version:
0.1.12
Model affected:
Kenwood TM-D700A
Platform:
Windows

Description

Tried downloading info from my Kenwood TM-D700a to the software and I keep getting an error of this radio model is not supported. Any idea's? Running a WinXp using a serial to usb converter.


Files

debug.log (352 Bytes) debug.log David Williams, 12/16/2011 08:07 PM
Actions #1

Updated by Dan Smith about 11 years ago

Hi,

Sorry for the delayed response. Have you tried the latest daily version (development build)? These are linked from the bottom of the download page. Please try that and report back.

Thanks!

Actions #2

Updated by David Williams about 11 years ago

Have tried the recent builds but when I try to download from the radio it doesn't give me any choices of Comm Ports, or radio manufacturer or radio model in the pull down menu's. What am I doing wrong???

Actions #3

Updated by Dan Smith about 11 years ago

Hmm, that's a new one. Can you grab your debug.log file and attach it here?

Actions #4

Updated by David Williams about 11 years ago

Hope this helps it's the only debug file I could find. FYI I just downloaded the 121511 daily build.

Actions #5

Updated by Dan Smith about 11 years ago

Hmm, the debug log doesn't show any errors. I just downloaded the 12152011 build from the website, installed it, and don't see the problem.

The debug log does indicate that some radio image was opened. Just so we're clear, you open CHIRP, go to Radio->Download and see no vendors or models in the drop-down boxes, is that right?

If so, all I can suggest is:

  1. Try re-downloading and re-installing the build
  2. Checking that some anti-virus type software isn't restricting CHIRP for some reason
  3. Going back to the original build you reported, just to verify that it's related to the new build and not something else.

Thanks!

Actions #6

Updated by David Williams about 11 years ago

Yes that's correct. Funny thing CHIRP doesn't even show up in the Add/Remove list of programs installed. It's late here now so I will try your suggestions tomorrow.

Thanks for your responses.

Actions #7

Updated by David Williams about 11 years ago

Reinstalled the build I originally reported and I get the selection of Com Ports, and radio manufacturers and models back again. So it seems that it's only effecting the newer daily builds.

Actions #8

Updated by Dan Smith almost 11 years ago

Hi David,

Can you check the latest build to see if you're still experiencing the reported issue?

Thanks!

Actions #9

Updated by Dan Smith almost 11 years ago

  • Status changed from New to Feedback
Actions #10

Updated by Dan Smith almost 11 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed
  • Target version set to 0.2.0

Considering this closed. Please re-open if not.

Actions

Also available in: Atom PDF