Bug #6267

CRT-279UV clone QYT KT7900D does not enter clone mode

Added by george TOM over 1 year ago. Updated 28 days ago.

Status:Closed Start date:12/01/2018
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:chirp-daily
Chirp Version:daily Platform:Windows
Model affected:CRT 279UV

Description

message : RADIO DID NOT ENTER CLONE MODE !!

MCU Version: VC5302

Sans titre 2.jpg (13.2 kB) george TOM, 12/01/2018 01:24 am


Related issues

duplicates New Model #6211: CRT-279UV (clone of QYT KT7900D) Feedback 11/02/2018

History

Updated by Bernhard Hailer about 1 month ago

  • Tracker changed from New Model to Bug
  • Subject changed from CRT-279UV clone QYT KT7900D to CRT-279UV clone QYT KT7900D does not enter clone mode
  • Status changed from New to Feedback
  • Target version set to chirp-daily
  • Chirp Version changed from 0.4.0 to daily
  • Model affected set to QYT KT7900D
  • Platform set to Windows

Two things.
1) Please try with a recent build of Chirp.
2) If if you're still having this issue, please refer to the Wiki How To Report Issues and provide a debug log. Thanks!

Updated by Bernhard Hailer 28 days ago

Please refer to the Wiki How To Report Issues and provide a debug log. Thanks!
And please clarify: is your radio a QYT KT7900D or a CRT-279UV?

Updated by Bernhard Hailer 28 days ago

  • Status changed from Feedback to Closed
  • Model affected changed from QYT KT7900D to CRT 279UV

Duplicates #6211. Please leave further feedback there. Thanks!

Also available in: Atom PDF