Bug #3507

UV-5001 // No response in the write of block #0x0930

Added by Jason Fellingham over 1 year ago. Updated about 1 year ago.

Status:Closed Start date:03/22/2016
Priority:Normal Due date:
Assignee:Pavel Milanes % Done:

100%

Category:-
Target version:0.5.0
Chirp Version:daily Platform:Windows
Model affected:BTECH UV-5001

Description

Error During Write: No response in the write of block #0x0930

Pretty sure this happens when I am multitasking during the write process.

debug.log (3.1 MB) Jason Fellingham, 03/22/2016 08:31 pm

History

Updated by Pavel Milanes over 1 year ago

Hi Jason,

That appears to be just a timing issue, please click on my name link to see my email address and drop me one to send you a modified version of the driver for you to test it.

73 CO7WT.

Updated by Pavel Milanes over 1 year ago

  • Status changed from New to In Progress
  • Assignee changed from Jim Unroe to Pavel Milanes
  • Priority changed from High to Normal
  • % Done changed from 0 to 100

Jason, I'm pretty sure this issue is solved with the recent Chirp version.

Can you confirm this for us to close this thread?

73 CO7WT Pavel.

Updated by Pavel Milanes over 1 year ago

  • Status changed from In Progress to Resolved

As no feedback is given I assume that the problem was solved, if not please report back.

Otherwise this issue will be closed in a few days.

73 Pavel CO7WT.

Updated by Pavel Milanes about 1 year ago

  • Status changed from Resolved to Closed

No user feedback in 3 months and no complains, so I assumed it's safe to close it by now.

Also available in: Atom PDF