Bug #6631

Baofeng BF-T1 exception while reading attribute 'split'

Added by Colin Ashley about 1 year ago. Updated 12 days ago.

Status:Closed Start date:03/21/2019
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:chirp-daily
Chirp Version:daily Platform:Windows
Model affected:Baofeng BF-T1

Description

[2019-03-21 21:42:57,375] chirp.ui.reporting - DEBUG: Checking for updates
[2019-03-21 21:42:57,828] chirp.ui.reporting - DEBUG: Server reports version daily-20190321 is latest
[2019-03-21 21:43:08,676] chirp.ui.mainapp - DEBUG: User selected Baofeng BF-T1 on port COM3
[2019-03-21 21:43:12,101] chirp.ui.clone - DEBUG: Clone thread started
[2019-03-21 21:43:12,249] chirp.ui.reporting - DEBUG: Reporting exception
[2019-03-21 21:43:12,249] chirp.ui.common - ERROR: -- Exception: --
[2019-03-21 21:43:12,250] chirp.ui.common - ERROR: Traceback (most recent call last):
File "chirp\ui\clone.pyo", line 256, in run
File "chirp\drivers\bf-t1.pyo", line 553, in sync_in
File "chirp\drivers\bf-t1.pyo", line 283, in _download
File "chirp\drivers\bf-t1.pyo", line 242, in _do_ident
File "chirp\drivers\bf-t1.pyo", line 214, in _start_clone_mode
File "chirp\drivers\bf-t1.pyo", line 134, in _rawrecv
RadioError: Error reading data from radio

[2019-03-21 21:43:12,250] chirp.ui.common - ERROR: ----------------
[2019-03-21 21:43:12,250] chirp.ui.clone - ERROR: Clone failed: Error reading data from radio
[2019-03-21 21:43:12,252] chirp.ui.clone - DEBUG: Clone thread ended
[2019-03-21 21:43:12,253] chirp.ui.reporting - DEBUG: Reporting model usage: Baofeng_BF-T1,download,True
[2019-03-21 21:43:12,255] chirp.ui.reporting - DEBUG: Reporting exception
[2019-03-21 21:43:12,255] chirp.ui.inputdialog - ERROR: --- Exception Dialog: Error reading data from radio ---
[2019-03-21 21:43:12,255] chirp.ui.inputdialog - ERROR: Traceback (most recent call last):
File "chirpw", line 68, in <module>
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'split'

debug.log - Windows 8.1, CH340 Driver (37.6 kB) Colin Ashley, 03/21/2019 03:12 pm

History

Updated by Pavel Milanes about 1 year ago

  • Status changed from New to Feedback

This looks like a interface problem...

Can you try to read the radio with your interface and the OEM software, to check that the interface is working?

73 Pavel

Updated by Bernhard Hailer 12 days ago

  • Status changed from Feedback to Closed
  • Model affected changed from BF-T1 to Baofeng BF-T1

No more feedback by submitter.

Also available in: Atom PDF