Bug #7117

Baofeng UV-5RTP chirp is loading and reading data but settings are blank.

Added by Pascal Goemaere 6 months ago. Updated about 1 month ago.

Status:Closed Start date:09/24/2019
Priority:Normal Due date:
Assignee:- % Done:

0%

Category:-
Target version:chirp-daily
Chirp Version:daily Platform:Windows
Model affected:Baofeng UV-5RTP

Description

When connecting to chirp, it reads all and write all to the UV 5RTP. But when click at the left the settings, it shows blank.
Anyone can help me with how to correct?
Adding the image file.

Thanks in advance.

Baofeng_UV-5R_20190924.img (6.5 kB) Pascal Goemaere, 09/24/2019 09:14 pm

Baofeng_BF-F8HP_20191113.img - roliver downloaded UV-5RTP image 20191113 (6.5 kB) Ron Oliver, 11/13/2019 04:36 pm

Baofeng_UV-5R_20190924_fixed.img - Repaired image for Pascal (6.5 kB) Jim Unroe, 11/17/2019 06:45 pm

Baofeng_BF-F8HP_20191117_fixed.img - Repaired image for Ron (6.5 kB) Jim Unroe, 11/17/2019 06:45 pm

History

Updated by Ron Oliver 5 months ago

Same problem here: UV-5RTP, downloaded as BF-F8HP. Reset performed prior to attached image, but Settings still blank.

Updated by Jim Unroe 5 months ago

You both have radios that settings (the same settings in the same way) that have invalid values. Both invalid values have been set to valid values.

Jim KC9HI

Updated by Bernhard Hailer about 1 month ago

  • Subject changed from Baofeng UV 5RTP chirp is loading and reading data but settings are blank. to Baofeng UV-5RTP chirp is loading and reading data but settings are blank.
  • Status changed from Feedback to Closed
  • Priority changed from High to Normal
  • Model affected changed from Baofeng UV 5RTP to Baofeng UV-5RTP

No more traffic on this ticket.

Also available in: Atom PDF